Vi nærmer os en egentlig begyndelse på hovedforsøget: Lyden af publikum

Lyden af publikum er et forsøgsprojekt, der sætter fokus på publikums lydelige identitet i teatret, inspireret af Vsevolod Meyerholds lydstudier af publikum og udviklet af professionelle teaterfolk og musikere i samarbejde med 50 beboere fra bydelen Vesterbro i København.Skærmbillede 2017-02-08 14.43.29

Projektet er en del af et større europæisk kunstnerisk og socialt projekt i 20 europæiske byer med titlen ”Caravan Next” med Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret fra Holstebro som initiativtager. Det handler om at vi alle gennem kunstneriske aktiviteter skaber møder mellem vidt forskellige grupper af mennesker som bor i lokalområdet og at disse aktiviteter giver os fællesskabfølelse, samhørighed og identitet.

Vi vil løbende orientere om nyt fra projektet her på hjemmesiden, via facebook og vores månedlige nyhedsbrev.

For yderligere detaljer om projektet klik her.

podio_logo_