Det længe ventede søgeværktøj DATABASEN er nu klar til sin første flyvetur og til at blive benyttet af interesserede forskere, kunstnere, studerende, etc. – og kun ved at blive brugt og testet i den virkelige verden, kan DATABASEN udvikles og optimeres yderligere. Så her er den. Brug den.

databasen

Hvis du har lyst til at dykke ned i Forsøgsstationens ‘bagkatalog’ og læse eller genlæse forsøgsrapporter på forsøg tilbage fra 2009 og frem kan du fremover gøre det her.

Skriv til rikke@forsoegsstationen.dk hvis I har nogle kommentarer eller spørgsmål vedrørende databasen, dens funtionalitet eller andet. Det er den første udgave, og der er stadig dømt testflyving, og vi vil derfor sætte pris på hvis I giver lyd når I støder på finurligheder…

STOR TAK til Gritt Uldall-Jessen, Maja Nordhild og ikke mindst Jette Lund for deres store indsats for at få projektet op at stå, programmeret, testet, oploaded data, og tak til MICO og Gerd Schottländer for assistance i den sidste fase her inden lanceringen.

/Rikke Jeppesen Rod