Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

BLIV MEDLEM

Alle professionelle scenekunstnere, dramaturger og teatervidenskabsfolk, færdiguddannede eller under uddannelse, kan blive medlem af Forsøgsstationen.

Hvis du ønsker at blive medlem af Forsøgsstationen eller vil forny dit medlemskab for denne sæson, bedes du udfylde dette skema og sende det til mail(at)forsoegsstationen.dk. Hvis du ikke har været medlem før, bedes du medsende kort CV. Du får tilsendt betalingsinformation efter godkendelse. Du skal regne med en uges ekspeditionstid fra du har indbetalt dit medlemsgebyr og til du kan benytte lokalerne.

Ved sæsonstart i august og september 2017 er der åbningstilbud på medlemskab for 950 kr.

MEDLEMSKAB GIVER ADGANG TIL:

√ Træning

Du kan deltage i den åbne træning, der tilbydes morgen og aften.

√ Forsøg

Du kan melde dig efter først til mølle princip til de forsøg, der arrangeres. Nogle forsøg vil dog være rettet mod en speciel målgruppe og derfor lukkede.

√ Lån af lokaler til egne forsøg og træning m.m.

Du kan låne en sal til dit eget forsøg i 1-2 uger. Læs mere her. Du kan også booke lokaler til træning, øvelser, forberedelse etc. eller spontant låne en sal, hvis den er ledig.

√ Workshops

Du kan deltage i Forsøgsstationens workshops, udviklingsprojekter og åbne visninger af forsøg. Igen her er det først til mølle.

√ Arrangementer

Vi har løbende arrangementer hvor medlemmer og og branchen kan hente ny inspiration eller skabe debat og dialog om hvad der rører sig. Hvis du ønsker at holde dig orienteret løbende om vores aktiviteter er det muligt at tilmelde sig nyhedsbrev her, eller følge med via facebook.

√ Brug af bibliotek, skriveplads, køkken, foyer

Du er altid velkommen til at komme og arbejde eller hygge i vores foyer eller vores bibliotek. Vi har trådløst netværk i hele huset, og der er kaffe på kanden.

√ Leje af sale

Salene kan desuden lejes til aktiviteter inden for scenekunst. Læs mere her.

PRISER FOR MEDLEMSSKAB SÆSON 2017/18

Det er muligt at melde sig ind når som helst i løbet af året og måneden. Et medlemskab gælder for én sæson ad gangen, sæsonen ud, det vil sige frem til 29. juni 2018.

Almindeligt medlemskab:

– Oprettet i august: 950 kr. (åbningstilbud)

– Oprettet i september: 950 kr. (åbningstilbud)

– Oprettet senere: der betales ved indmeldelse 130 kr. gange det antal måneder der er tilbage af sæsonen.

Medlemskab for kunstnere udenfor Storkøbenhavn: 350 kr.
Gruppe-medlemskab for teatre i Storkøbenhavn: 2.900 kr.
Gruppe-medlemskab for teatre udenfor Storkbh.: 1.500 kr.
Gæste-medlemskab for kunstnere beboende i udlandet: 250 kr.

Priser for salsleje sæson 17/18:
Dagsleje 1.050 kr.
Ugeleje 5.250 kr.

FORSØGSSTATIONENS VENNER

Forsøgsstationens venner er et støtte-medlemskab for alle, der er interesserede i at modtage invitationer til åbne arrangementer samt informationer om arbejdet i Forsøgsstationen. Et støtte-medlemskab koster 200 kr. om året.