KRITIK TIL DEBAT

 

DEN GODE SAMTALE:      

Kan vi samtale om kunstneriske kvalitetsbegreber på nye måder?

Kan vi møde scenekunstnerens værk mere åbent med nysgerrighed, undren og videbegærlighed? Kan vi, i stedet for at tage livet af det med stjerner, tænke med ind i værket, reflektere over det sammen med dets skaber og dermed give det et liv videre?

Forsøgsstationen og Uafhængige scenekunstnere ønsker over 2 aftener i september og i november at skabe et anderledes debatformat, hvor vi hæver os op over begreber som succes eller fiasko for i stedet at samtale om scenekunstens udtryk og udvikling.

Med den kunstneriske samtale den 29. november ”Kritik i det offentlige rum”, inviterer vi forfatter og dramatiker Michael Svennevig ind til en fælles samtale om at skrive med en undersøgende tilgang til værket og møde scenekunstnerens værk så nysgerrigt, åbent  som muligt og lade værket undsige sig definitionen.
Vi håber på at vi med ”den gode samtale” kan skabe en dialog om, hvad scenekunsten er og gør og kan blive, med kunstneriske nybrud, udfordrende æstetik og genrekompleksitet.

 
 
 

KUNSTNERISKE SAMTALER OG FREDAGSBAR

Forsøgsstationen og Uafhængige Scenekunstnere er gået sammen om at facilitere en række kunstneriske samtaler med efterfølgende fredagsbar den sidste fredag i hver måned på Forsøgsstationen fra kl.16.30 – 19  Arrangementet er både for medlemmer og alle andre interesserede. 

 

 

Michael Svennevig er forfatter og dramatiker.
Han har skrevet over 300 anmeldelser siden 2012. Deraf er der lige knap 230 teateranmeldelser.
Det er blevet til lige knap 20 bogudgivelser (romaner, portrætsamtalebøger, udgivet dramatik og en enkelt oversættelse) og lige så meget dramatik.
Forlaget Epigraf havde Michael Svennevig fra 2008-2019, hvor han udgav 30 bøger – både egne og andres værker.
Festivalerne har han lavet siden 2007. Udover Sommerfestivalerne i august (som han laver på 17. år) har Michael Svennevig også lavet teaterfestivaler og Gammelfestivaler.
Michael Svennevig var dukkespiller i ALF Dukke-teater fra 1989-2002, hvor han  turnerede med 13 forestillinger både herhjemme og i Polen, Litauen og Letland.

 

NB. Samtalen foregår på dansk