Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Stemmeworkshop CPH stage 2018

I anledning af CHP Stage 2018 tilbyder Forsøgsstationen en 2-dages workshop i stemmetræning. Workshoppen har fokus på arbejde med Shakespeare monologer på baggrund af Nadine George Voice Work.

Workshoppen henvender sig til professionelle scenekunstnere, men man behøver ikke at have beskæftiget sig med denne teknik før.

Underviser er skuespiller Angelina Watson, som siden 2003 har undervist i Nadine Georges stemmemetode i mange forskellige sammenhænge. Angelina er fast underviser på den ugentlige stemmetræning som Forsøgsstationen tilbyder sine medlemmer gratis. Angelina er krediteret underviser under Voice Studio International, hvor hun i flere år har assisteret Nadine George på de årlige intensive sommerkurser i London.

Foto: Øyvind Kirchhoff

 

← tilbage

Praktisk information

Workshoppen i stemmetræning finder sted den 4.- 5. juni 2018 kl. 10.00 -15.00 for max. 8 deltagere.

Workshoppen foregår i Boulevard salen på Forsøgsstationen, Sdr. Boulevard 81, 1720 Kbh V.

Prisen for deltagelse i workshoppen er 1.000 kr.

Det er muligt at tilmelde sig workshoppen ved at sende mail til rikke@forsoegsstationen.dk. Tilmelding er bekræftet år betaling er gennemført.

Forsøgsstationen under CPH Stage

Læs om de øvrige aktiviteter her i huset under CPH Stage her. For eksempel kan du varme op til stemmearbejdet med en times GAGA people fra 8:15 – det er gratis for medlemmer og gæster med branchekort fra CPH Stage og kun 50 kr. for øvrige gæster.