Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Nadine George workshop 2019

Årets workshop med den internationalt anerkendte stemmelærer Nadine George kommer som allerede annonceret til af foregå i dagene mandag den 29. april til lørdag den 4. maj 2019. Kurset henvender sig til alle scenekunstnere, uanset tidligere erfaring med dette arbejde.

Foto: Øyvind Kirchhoff – fra workshop i 2016

Workshoppen består af en grundopvarmning i Nadine Georges teknik samt efterfølgende af tekstarbejde. Der arbejdes i år med monolog og deltagerne får inden workshoppen tilsendt tekster man kan vælge udfra. Vi skal arbejde med monologer fra triologien Orestien af Aischylos.

Workshoppen er et årligt tilbagevendende tilbud til scenekunstnere, medlemmer som ikke-medlemmer. Nadine Georges teknik er en integreret del af vores DNA på Forsøgsstationen og vi tilbyder medlemmer løbende grundtræning i dette arbejde. Der er stemmetræning med Angelina Watson hver onsdag kl 9-10:45 hvor man kan holde teknikken ved lige. Læs mere om det her.

 

← tilbage

Praktisk information

Workshoppen foregår i Boulevarden på Forsøgsstationen, Sdr. Boulevard 81, 1720 København V.

Der er plads til 12 deltagere.

Tilmelding på mail rikke@forsoegsstationen.dk. Indbetaling af depositum på 1.900 DKK er endelig sikring af plads. Kurset koster samlet 3.800 DKK.

ÅBEN PRØVE

For interesserede har vi en åben prøve lørdag den 4. maj, på sidste dag af workshoppen, hvor et mindre publikum kan få indsigt i arbejdet.

Foto. Øyvind Kirchhoff

HVIS DU VI VIDE MERE

Nadine George’s arbejde, og betydningen af det, for en hel uddannelsesinstitution  indenfor scenekunst, er beskrevet i udgivelsen “Growing Voices. Nadine George Technique: The evolution of its influence in training and performance” fra 2013, redigeret af Professor Ros Steen leder af Centre for Voice in Performance, Royal Conservatoire of Scotland.