Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Nadine George workshop 2018

Årets workshop med den internationalt anerkendte stemmelærer Nadine George kommer som allerede annonceret til af foregå lige efter Pinse, i dagene tirsdag den 22. maj til søndag den 27. maj 2018. Kurset henvender sig til alle scenekunstnere, uanset tidligere erfaring med dette arbejde.

Foto: Øyvind Kirchhoff – fra workshop i 2016

 

Workshoppen består af en grundopvarmning i Nadine Georges teknik samt efterfølgende af tekstarbejde. Der arbejdes med dialog og hver deltager får inden workshoppen tildelt en rolle, en makker og tekst. Sidste år arbejdede vi med Ibsens “John Gabriel Borkman” (se mere her) – og det bliver snart meldt ud hvad der arbejdes med i år.

Der kommer yderligere information om workshoppen når vi nærmer os.

Workshoppen er et årligt tilbagevendende tilbud til scenekunstnere, medlemmer som ikke-medlemmer. Nadine Georges teknik er en integreret del af vores DNA på Forsøgsstationen og vi tilbyder medlemmer løbende grundtræning i dette arbejde. Der er stemmetræning med Angelina Watson hver onsdag kl 9-10:45 hvor man kan holde teknikken ved lige. Læs mere om det her.

 

← tilbage

Praktisk information

Workshoppen foregår i Boulevarden på Forsøgsstationen, Sdr. Boulevard 81, 1720 København V.

Der er plads til 12 deltagere.

Tilmelding på mail rikke@forsoegsstationen.dk. Indbetaling af depositum på 1.800 DKK er endelig sikring af plads. Kurset koster samlet 3.600 DKK.

ÅBEN PRØVE

For interesserede har vi en åben prøve søndag den 27. maj, på sidste dag af workshoppen, hvor et mindre publikum kan få indsigt i arbejdet.

Foto. Øyvind Kirchhoff

HVIS DU VI VIDE MERE

Nadine George’s arbejde, og betydningen af det, for en hel uddannelsesinstitution  indenfor scenekunst, er beskrevet i udgivelsen “Growing Voices. Nadine George Technique: The evolution of its influence in training and performance” fra 2013, redigeret af Professor Ros Steen leder af Centre for Voice in Performance, Royal Conservatoire of Scotland.